About a cannon and a flag van Ruud Peters

Werkcode: 355 536 Kopieer de werkcode

Ruud Peters profielfoto Een kanon en een vlag die de muur van Slot Loevestein in Gelderland, Nederland bewaken

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Peters

Ruud Peters, geboren in 1963 in 's-Hertogenbosch, is al bijna 40 jaar werkzaam in de fotografie, voornamelijk als product-, portret- en bruidsfotograaf.Sinds 15 jaar gaat zijn interesse steeds meer uit naar natuur, landschap en macrofotografie. Dit werk is de afgelopen jaren verschillende malen geëxposeerd, zoals o.a. in Galerie de Opsteker in Amsterdam en tijdens het fotofestival in Knokke-Heist. Ook is Ruud bij verschillende fotowedstrijden in de prijzen gevallen:- 'Nominee' in de categorie van 'Nature Professional' van The International Color Awards, 2006. - 1e plaats in de categorie 'Nature, Wildlife/Pets' van The International Photography Awards Competition, 2006. - Winner in de categorie 'Fine Art Pro' van The Px3 Paris Public Choice Award , 2007. - 1e plaats in de categorie 'Lines and Forms' van de internationale Argus Foto Competitie, 2007. - 1e plaats in de categorie 'Nature Professional' van de International Black & White Spider Awards, 2008. Portfolio's zijn o.a. gepubliceerd in het maandblad Grasduinen en in het Roemeense tijdschrift Photo Video Digital, alsmede los fotowerk in andere media. Ruud's doel is zoeken naar het ongewone in het gewone, met licht, invalshoek en perspectief als zijn werktuigen. Zijn onderwerpen variëren van landschap tot architectuur, van natuur tot abstract.

Meer weten over Ruud Peters?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Lia
Nederland
4.5 / 5

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Gino
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden
gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Nikky Pék
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
pascal
Nederland
5 / 5

Werk vandaag ontvangen, en niks op aan te merken. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Martijn
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
G.J. Gertjan Odink
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
André Bogers
Nederland
5 / 5

Super
Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Jenkykat
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Thea
Nederland
5 / 5

Super!
Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022

Plus- en minpunten

  • Speels effect, met een zacht gevoel
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Hoge kwaliteit print
  • Geschuimd PVC heeft witte zijkanten

Ga voor hip, kies voor rond!

Ben je op zoek naar een trendy werk met een speels effect? Kies jouw favoriete werk en ga voor een ronde print.

Een ronde print kan op geschuimd pvc met een zwevend effect of direct op de muur als naadloos, stevig behang.

Meer weten?

Meer over Ronde print en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk About a cannon and a flag van Ruud Peters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Verschuif zelf de uitsnede
251,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden