Above the skies!

Above the skies! van Marco Faasse

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Above the skies! van Marco Faasse

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Above the skies. Mijn mooiste foto uit de Seattle serie, denk ik. De foto is genomen vanaf de Columbia Tower, 1000ft hoog. Super mooi uitzicht. Het perfecte moment, want, een laaghangende bewolking die vanaf zee kwam opzetten trok over Seattle heen. Het grote reuzenrad links op de foto is volledig in de wolken gehuld. Je ziet slechts nog de felle verlichting als een gloed. De Space Needle prominent in het midden, voor de helft boven de bewolking uitstekend. En rechts met lasers op een skyscraper levensgroot '12' geprojecteerd vanwege de naderende superbowl finale van de Seahawks.

Over Marco Faasse

Fulltime in de IT, parttime in de fotografie :) Die twee werkgebieden hebben weinig met elkaar te maken en dat is dan ook zo leuk. Het fotograferen is een bijzonder leuke uitlaatklep. Het fascineert mij enorm om een mooie skyline 'te pakken'. Scherpte in foto's is een van mijn grootste motivators. Veel detail, een mooie compositie is de ultieme drijfveer. Mijn werk bestaat dan ook voornamelijk uit avond- en nachtfoto's. De mystieke sfeer die dan heerst vind ik intrigerend en boeiender om vast te leggen dan 'standaard' foto's overdag. Wellicht heeft het ermee te maken dat ik een nachtmens ben ;-)

Alle werken