Above the skies!

Above the skies! van Marco Faasse

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 135661

Above the skies! van Marco Faasse

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Above the skies!  van Marco Faasse

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Above the skies. Mijn mooiste foto uit de Seattle serie, denk ik. De foto is genomen vanaf de Columbia Tower, 1000ft hoog. Super mooi uitzicht. Het perfecte moment, want, een laaghangende bewolking die vanaf zee kwam opzetten trok over Seattle heen. Het grote reuzenrad links op de foto is volledig in de wolken gehuld. Je ziet slechts nog de felle verlichting als een gloed. De Space Needle prominent in het midden, voor de helft boven de bewolking uitstekend. En rechts met lasers op een skyscraper levensgroot '12' geprojecteerd vanwege de naderende superbowl finale van de Seahawks.

Over Marco Faasse

Marco Faasse profielfotoFotografie is een prachtige uitlaatklep voor mij en fascineert me al heel wat jaartjes. Met een voorliefde voor grootse landschappen, skylines en prachtige zonsondergangen is er altijd voldoende materiaal om te fotograferen. In de zomer op stranden en eilanden, de winter leent zich uitstekend voor steden. Woonachtig in Rotterdam aan het water zit ik sowieso goed qua beeldmateriaal, in Rotterdam is er zeer veel architectuur en nog voldoende te fotograferen wat ik nog niet gefotografeerd heb. Scherpte in foto's is een van mijn grootste drijfveren. Mijn werk bestaat voor een groot gedeelte uit avond- en nachtfoto's. De mystieke sfeer die dan heerst vind ik intrigerend en boeiend om vast te leggen.

Alle werken