Abstract kubisme kunstwerk "Zo is ze niet" (2021) van Pat Bloom


Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst over Abstract kubisme kunstwerk "Zo is ze niet" (2021) van Pat Bloom

Een heel persoonlijk werk "She isn't like that" (2021) geïnspireerd door het feit dat geliefden er zo anders uit kunnen zien zoals je ze kent - maar toch dezelfde mooie mensen blijven.

Hoewel het beeld met harde lijnen is getekend is er toch een hele sterke emotie in het beeld voelbaar door het warme bijna magische kleurgebruik.

Het werk is gebaseerd op een line-art werk wat ik eerder heb gemaakt en heb deze in 3D software uitgetekend en op hoge resolutie uitgerenderd.
Abstract kubisme kunstwerk "Zo is ze niet" (2021) van Pat Bloom vind je in de categorieën 3D-computergraphics, Abstract, Digital Art, Driedimensionaal, Futurisme, Illustraties, Kleuren, Kubisme, Kunst, Modern, Roze en Schilderijen.
Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Alle werken van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst


Waarom je kiest voor Abstract kubisme kunstwerk "Zo is ze niet" (2021) van Pat Bloom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abstract kubisme kunstwerk "Zo is ze niet" (2021) van Pat Bloom van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Koop de illustratie Abstract kubisme kunstwerk "Zo is ze niet" (2021) van Pat Bloom van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 899 320
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.