Abstract portret 'Kon ik nog maar even...' in zachte, vergrijsde kleuren

van MadameRuiz

- Werkcode: 1 017 443

MadameRuiz over Abstract portret 'Kon ik nog maar even...' in zachte, vergrijsde kleuren

Abstract portret 'Kon ik nog maar even...'

Jouw warmte,
nog zo voelbaar, tastbaar.
Jouw geur, omhelzing, nabijheid.
Mijn kleur in dit leven,
ik hou vast,
maar de wind grijpt je.

Kon ik nog maar even,
gewoon heel even,
bij je zijn.

Een abstract portret over vasthouden en loslaten. Een schilderij over herinneren en herdenken met liefde en gemis. Verdriet en acceptatie

Abstract portret omhuld met een dynamische sluier die er als een soort wervelwind omheen slingert. Beweging en rust wisselen elkaar af in dit abstracte schilderij.
Abstract portret 'Kon ik nog maar even...' in zachte, vergrijsde kleuren vind je in de categorieën Abstract, Digitale Kunst, Grijs, Illustraties, Lila, Mannen, Modern, Portret, Roze, Schilderijen, Vrouw en abstract portret.
MadameRuiz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door MadameRuiz

Ik ben MadameRuiz, en ben kunstenares van beroep. Ik hoop jou te mogen verblijden met mijn werk. Hier in mijn profiel, of bij jou aan de muur :) Allebei leuk!

Laat je me weten wat je van mijn werk vindt? Ik vind het leuk om met jou in contact te komen. Ook wanneer je een werk van mij in huis hebt ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar het eindresultaat in jouw interieur.

Ik hou enorm veel van alles wat met kunst, cultuur en creativiteit te maken heeft. Ervaren, creëren, doceren en communiceren. Via taal, beeld, non-verbaal en via de muzikale stem.

Ik ben bekend geworden met mijn inkt portretten in opdracht. Mijn werk was voor het eerst voor een groot publiek te zien in het programma VTWonen Weer verliefd op je huis (februari 2021). Ik maak veel inkt portretten van én voor particulieren; van zwangerschapsportretten, huwelijksportretten, kindportretten, liefdesportretten en familieportretten tot portretten van huisdieren zoals honden, katten, paarden en vogels. Deze inkt portretten zijn overigens allemaal handwerk, getekend en geschilderd met oost indische inkt op aquarelpapier.

In mijn shop op werk aan de muur kun je mijn Digital Art bestellen. Omdat ik normaal gesproken vrijwel enkel in opdracht werk, is mijn autonome kunst via Digital Art echt een heerlijke experimentele uitlaatklep. Dit betekent dus ook dat ik lekker blijf experimenteren met schildertechnieken en collagetechnieken middels Photoshop. Hoewel ik dol ben op experimenteren, staat kwalitiet voorop

Alle werken van MadameRuiz


Waarom je kiest voor Abstract portret 'Kon ik nog maar even...' in zachte, vergrijsde kleuren op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abstract portret 'Kon ik nog maar even...' in zachte, vergrijsde kleuren van MadameRuiz

Koop de illustratie Abstract portret 'Kon ik nog maar even...' in zachte, vergrijsde kleuren van MadameRuiz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 017 443
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.