Abstract schilderij Regenboog

Abstract schilderij Regenboog van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Abstract schilderij Regenboog van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 406544
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
84 gratis verzending!

Omschrijving

Modern kleurrijk schilderij in allerlei kleuren. Bovenaan zie je een regenboog met daaronder een wereld vol kleur in roze, groen, rood, blauw, geel, paars, oranje. Dit schilderij heeft een verfrissend en vrolijkmakend effect op de kijker en op de ruimte waar het hangt.

Trefwoorden: regenboog, kinderkunst, vrolijk schilderij, kleurige schilderijen, groot schilderij, vierkant schilderij, druipers, abstracte kunst modern, speelse kunst.

Dit werk wordt aangeboden door Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak collages en abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken