Abstract schilderij "Coming home"

Abstract schilderij "Coming home" van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 428230

Abstract schilderij "Coming home" van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
82 gratis verzending!

Omschrijving

Modern abstract schilderij in rood, roze, groen, zwart en geel. Je ziet verschillende "kamertjes" over het kunstwerk verdeeld in rechthoekige vormen. Onderaan en bovenaan is een ronde vorm te zien.

Dit kunstwerk gaat over thuiskomen bij jezelf, de zoektocht naar jezelf want wie ben je eigenlijk echt? Heb je een stevige basis in jezelf of is deze zoek? Er is verschillende thematiek te vinden wat dit kunstwerk erg interessant en diepgaand maakt.

Trefwoorden: modern schilderij, diepgang, op zoek naar jezelf, basis, basisvertrouwen, thuiskomen, veiligheid, geborgenheid, liefde.

Over Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken