Abstracte, Minimalistische Cirkels van MDRN HOME

Werkcode: 593 455 Kopieer de werkcode

MDRN HOME profielfoto Een abstracte, minimalistische print met gestreepte cirkels in zwart en rood. Een leuke geometrische print voor de moderne kunst liefhebber.

Dit werk wordt aangeboden door MDRN HOME

MDRN HOME biedt moderne, Scandinavische, minimalistische, abstracte en industriële premium posters, canvas prints en unieke, handgeschilderde kunstwerken aan. Ons doel is om voor elk budget een mooi stukje kunst te kunnen bieden. Doordat wij alles zelf ontwerpen en maken, kunnen we gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.

Meer weten over MDRN HOME?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

DIANE. Smits
Nederland
5 / 5

Leuk aan de muur en zeker niet te duur
Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Inge
Nederland
4.5 / 5

Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Erwin & Angelique
Nederland
5 / 5

Top resultaat
Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Corry Baan-van Noord
Nederland
4 / 5

Bestelling correct afgehandeld, resultaat helemaal naar ons zin!
Prima begeleiding/service bij bestelling en aflevergegevens. het eind=resultaat vinden wij heel leuk staan. keurig verpakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Dick
Nederland
4.5 / 5

Goed geregeld
Duidelijke website, veel keuze, redelijk snelle levering, goede communicatie. Maakt de belofte goed waar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Vivianne
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Rob
Nederland
4.5 / 5

Mooie producten, goede service
Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Jenkykat
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
John
Nederland
5 / 5

Méér dan geweldig, indrukwekkende website, voor ieder wat wils.
GEWELDIGE SERVICE, mooi werk geleverd. Echt een aanbeveling. We zullen hier indien mogelijk zéér zeker vaker gebruik van maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
love life
Nederland
5 / 5

Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
Katy
Nederland
5 / 5

Prettig
Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Abstracte, Minimalistische Cirkels van MDRN HOME op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
60,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden