Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 11 uur geldig!

Abstracte aquarel van cirkels, ovalen en stippen

van Danielle Roeleveld

- Werkcode: 629231

Danielle Roeleveld over Abstracte aquarel van cirkels, ovalen en stippen

Abstracte aquarel van cirkels, ovalen en stippen. De grote cirkels en ovalen zijn geschilderd met Daniel Smith Watercolors en versierd met lijntekeningen en stippels. Daniel Smith Watercolors is een verf van zeer hoge kwaliteit, de pigmenten worden onder andere uit echte mineralen gehaald
Abstracte aquarel van cirkels, ovalen en stippen vind je in de categorieën Abstract, Aquarel, Bright Skies, Cirkel, Decoratieve kunst, Kleur collecties, Modern, Ovaal, Pastel, Roze en Schilderijen.
Danielle Roeleveld profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Danielle Roeleveld

Ik fotografeer vanuit stilte mijn waarnemingen, zonder oordelen, gedachtes of vergelijkingen, dus rechtstreeks vanuit mijn hart. Met mijn camera leg ik kwaliteiten van alledaagse schoonheid vast. Dat betekent dat ik mijn beelden niet mooier maak dan hoe ik het heb gezien, de werkelijkheid is immers sprankelend genoeg van zichzelf. Andere termen voor deze vorm van fotografie zijn: Zen-fotografie, contemplatieve fotografie, Miksang en mindfullnes fotografie. Mijn oog schijnt vaak te vallen op kleuren, texturen, patronen en weerspiegelingen of reflecties.

Alle werken van Danielle Roeleveld


Waarom je kiest voor Abstracte aquarel van cirkels, ovalen en stippen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abstracte aquarel van cirkels, ovalen en stippen van Danielle Roeleveld

Koop dit schilderij Abstracte aquarel van cirkels, ovalen en stippen van Danielle Roeleveld als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 629231

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 90 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.