Abstracte betonnen muur "Figuren"

Abstracte betonnen muur "Figuren" van Sigrid Klop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Abstracte betonnen muur "Figuren" van Sigrid Klop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 244813
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Detail van een muur, waarin een abstracte compositie te ontdekken valt. Het werk is onderdeel van mijn serie "The life in my wall". Deze muur is afkomstig uit Bilbao in Spanje. Vaak word ik vreemd aangekeken als ik weer eens ergens op mijn hurken naar een muur zit te staren, of in dit geval zittend op mijn rollator. Maar als ik eenmaal denk een mooie compositie en kleurschakering te zien voor mijn serie, staat er nog maar zelden iets in mijn weg. Het mooie aan abstract werk vind ik dat iedereen zijn eigen beeld ziet. Ik zie meerdere figuren in deze foto, waarvan sommige een beetje een spookachtige uitstraling hebben. Gelukkig is en blijft het toch maar een plat stuk beton....

Over Sigrid Klop

Sigrid Klop profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken