Abstracte / figuratief kunstwerk van vrouwen die elkaar kussen

Abstracte / figuratief kunstwerk van vrouwen die elkaar kussen van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Abstracte / figuratief kunstwerk van vrouwen die elkaar kussen

van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Abstracte / figuratief kunstwerk van vrouwen die elkaar kussen van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 452690
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
527 gratis verzending!

Omschrijving

Het werk "Vriendinnen" (2019) waarin de vrijheid van sekse keuze voorop staat. Twee dames die elkaar innig zoenen met exact dezelfde kleding, make-up en haarkleur maar toch totaal verschillend zijn door de pose en emotie die ze uitstralen. Kennen ze elkaar goed? Hebben ze dit überhaupt al eens vaker gedaan?

Deze vragen en dynamiek, naast de strakke vlakken en sprekende kleuren die het een mooi en enigszins maken dit werk zo extra interessant! Hoewel het werk aandoet als een 2D illustratie - is werkelijk toch anders. Het werk is in eerste instantie met de hand geschetst en daarna in 3D software uitgewerkt en daarna op zeer hoge resolutie uitgerekend.

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfotoPat Bloom is een transdisciplinaire kunstenaar, groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst. De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstuitingen kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraald.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor een afbeelding klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints overgezet.

Alle werken