Abstracte / figuratief kunstwerk van vrouwen die elkaar kussen van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Werkcode: 452 690 Kopieer de werkcode

Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfoto Het werk "Vriendinnen" (2019) waarin de vrijheid van sekse keuze voorop staat. Twee dames die elkaar innig zoenen met exact dezelfde kleding, make-up en haarkleur maar toch totaal verschillend zijn door de pose en emotie die ze uitstralen. Kennen ze elkaar goed? Hebben ze dit überhaupt al eens vaker gedaan?

Deze vragen en dynamiek, naast de strakke vlakken en sprekende kleuren die het een mooi en enigszins maken dit werk zo extra interessant! Hoewel het werk aandoet als een 2D illustratie - is werkelijk toch anders. Het werk is in eerste instantie met de hand geschetst en daarna in 3D software uitgewerkt en daarna op zeer hoge resolutie uitgerekend.

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Meer weten over Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.162 klanten geven ons een 4,8 / 5

    P de bode
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig
    Heel moeilijk om een keuze te maken,de grote en passend bij de kleur van de achtergrond Wij waren heel blij met jullie hulp Hartelijk dank hiervoor

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Peter Smeets
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuke print en super snelle levering. TOP!
    Super snelle levering met dank aan jullie klantenservice!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Secretariaat It Deelshus
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Adri
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg goed
    Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Willem Veldhoen Rensa
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Gerard W.
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
    Anneke
    Nederland
    5 / 5

    Direct antwoord op mail en perfect product
    Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Menno
    Nederland
    5 / 5

    Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Peter
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden over dit bedrijf. Eerste zending raakte bij vervoerder zoek, zonder probleem is opnieuw het werk geleverd! Gekozen voor uitvoering op staal en mat. Eindresultaat overtreft verwachting. Zeker een aanrader! Ga zo door WADM!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
    Elvira
    Nederland
    5 / 5

    Alles heel goed geregeld
    Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Michel
    Nederland
    5 / 5

    Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Bianca
    Nederland
    5 / 5

    Mooie schilderijen snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop dit Popart kunstwerk Abstracte / figuratief kunstwerk van vrouwen die elkaar kussen van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
1.053,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden