Abstracte figuren in de woestijn, Australie

Abstracte figuren in de woestijn, Australie van Inge Hogenbijl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 108714

Abstracte figuren in de woestijn, Australie van Inge Hogenbijl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 2 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Reis-impressies van authentiek Australie. Op deze luchtfoto van The Red Centre of Australia zijn de vormen, patronen, structuren en kleuren te zien van de woestijn in de Australische Outback tussen Alice Springs en Darwin. Buitenaards. Op de foto van Moeder Aarde zijn droge rivierbeddingen te zien die resteren na vloedgolven en overstromingen. Impressionisme van het landschap in het Australisch binnenland. De foto lijkt op een minimalistisch abstract schilderij van Moeder Natuur, maar is gemaakt in Northern Territory, Australie. Dit gebied in Australie wordt The Red Centre genoemd en ligt in de buurt van Alice Springs en het Uluru Kata Tjuta Nationaal park. In dit park ligt de Uluru Ayers Rock. Het lijkt alsof er op de foto grote bomen, boomstammen en takken te zien zijn die zicht over het landschap uitwaaieren. Minimalisme. Lijkt op een abstract schilderij. Landschapskunst.

Over Inge Hogenbijl

Mijn passies zijn reizen en fotograferen en mijn camera gaat overal ter wereld met mij mee. Ik fotografeer al vanaf mijn 15e jaar en vind een heerlijke uitdaging om zoveel mogelijk interessante items en sfeerbeelden met de camera vast te leggen, zowel in Nederland als tijdens mijn reizen in Europa, Azië, Afrika en Australië. Ik ben dol op verlaten woestijnlandschappen, de grote leegte en het grote niets, die je o.a. vindt in de Sahara, de Australische Outback en de Namib Naukluft woestijn in Namibie. Ik fotografeer graag surrealistische landschappen en sferen, natuur, wildlife en mensen in diverse (niet-westerse) culturen. Ook is het voor mij een uitdaging om de authentieke vintage / retro sfeer in o.a. het oude China en Laos vast te leggen, zodat je het gevoel krijgt dat je terug gaat in de tijd. Mijn laatste reis (in 2016) ging naar Namibië, Afrika. Een leeg land met onvoorstelbaar mooie kleuren en surrealistische woestijnlandschappen. Ook zijn de wilde dieren in Namibië prachtig om met de camera vast te leggen. In de verlaten spookstad Kolmanskop in Namibië, een stadje met voormalige diamantmijnen, zijn de vintage gebouwen van binnen bedolven onder het woestijnzand. Dit zijn voor mij geweldige taferelen om te fotograferen. In mijn collectie zitten foto's van Namibië, China, Laos, Australië, Indonesië, Spanje, Hongkong, Estland, Griekenland, Marokko en Nederland. Alsmede sfeerbeelden van diverse steden.

Alle werken