Abstractie_maritime_06f

Abstractie_maritime_06f van Manfred Rautenberg Photoart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Abstractie_maritime_06f

van Manfred Rautenberg Photoart

Abstractie_maritime_06f van Manfred Rautenberg Photoart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 771425
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
265 gratis verzending!

Omschrijving

Deze fotomontage toont een stuk van een muur in het havengebied. De belangrijkste elementen van de beeldcompositie zijn de horizontale lijn in het onderste derde deel en een ingebedde bol. Als kleur heb ik een zacht rood gekozen in fijne gradaties.

Dit werk wordt aangeboden door Manfred Rautenberg Photoart

Manfred Rautenberg Photoart profielfotoIk ben Manfred Rautenberg, al vele jaren ben ik gepassioneerd door fotografie en de creatieve uitvoering ervan. Mijn focus ligt op maritieme motieven, d.w.z. havenimpressies en impressies van de zee, het strand, het wad. Ook detailfoto's van maritieme vormen en structuren horen erbij. De foto's worden meestal onderworpen aan een meerfasige beeldbewerking, wat resulteert in collages en composities die een schilderkunstige, abstracte uitstraling hebben.

Ik ben geboren in 1947 en opgegroeid aan de Noordzeekust. Na een lange afwezigheid vanwege het werk ben ik weer terug. Mijn fotografisch enthousiasme voor het kustlandschap is navenant groot. In mijn oorspronkelijke beroep was ik -als afgestudeerd ingenieur met een studie aan de TU Braunschweig- eigenaar van een seminariebedrijf voor proces-, kwaliteits- en milieumanagement.

Alle werken