Abundance

Abundance van Jesper Krijgsman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Abundance

van Jesper Krijgsman

Abundance van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759220
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Digitale composite/hypercollage fotografie.
Complete kunstwerk meet 126 cm x 186 cm — 2021

Het verbaast me nog altijd hoe de natuurlijke wereld door samenwerking zijn evenwicht behoudt, waarin planten het meest productief zijn.

Met soms grote maten, fantastische vormen en prachtige kleuren, hebben veel planten zich ook ontwikkeld om vruchten te dragen, die dieren eten.

Deze vruchten bevatten de suikerhoudende voedingsstoffen waarvan veel dieren afhankelijk zijn en worden soms zelfs specifiek voorzien in hun voedingsbehoeften.

Terwijl ze van deze zoete beloningen genieten, verspreiden de dieren in ruil daarvoor de zaden in de vrucht en vormen zo een toekomst voor het voortbestaan van de plant zelf.

Deze interactie wordt beschouwd als een belangrijke kracht die de ecologie en evolutie van dieren en planten om ons heen vormgeeft. Met geduld en zorg kan uit een zaadje een nieuwe plant groeien en zo begint de levenscyclus opnieuw.

Om ervoor te zorgen dat dit evenwicht in stand blijft, moeten we als samenleving meer doen om deze biodiversiteit te beschermen en te voeden, zodat ze hun vruchten in overvloed kunnen blijven dragen.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken