Abundance

van Jesper Krijgsman

- Werkcode: 759 220

Jesper Krijgsman over Abundance

Digitale composite/hypercollage fotografie.
Complete kunstwerk meet 126 cm x 186 cm — 2021

Het verbaast me nog altijd hoe de natuurlijke wereld door samenwerking zijn evenwicht behoudt, waarin planten het meest productief zijn.

Met soms grote maten, fantastische vormen en prachtige kleuren, hebben veel planten zich ook ontwikkeld om vruchten te dragen, die dieren eten.

Deze vruchten bevatten de suikerhoudende voedingsstoffen waarvan veel dieren afhankelijk zijn en worden soms zelfs specifiek voorzien in hun voedingsbehoeften.

Terwijl ze van deze zoete beloningen genieten, verspreiden de dieren in ruil daarvoor de zaden in de vrucht en vormen zo een toekomst voor het voortbestaan van de plant zelf.

Deze interactie wordt beschouwd als een belangrijke kracht die de ecologie en evolutie van dieren en planten om ons heen vormgeeft. Met geduld en zorg kan uit een zaadje een nieuwe plant groeien en zo begint de levenscyclus opnieuw.

Om ervoor te zorgen dat dit evenwicht in stand blijft, moeten we als samenleving meer doen om deze biodiversiteit te beschermen en te voeden, zodat ze hun vruchten in overvloed kunnen blijven dragen.
Abundance vind je in de categorieën Bloemen, Bossen, Collage, Digitale Kunst, Fruit, Insecten, Landschappen, Natuur en Weer, Paradijs, Planten, Tulp, Vlinders en Vogels.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

"De creativiteit in evolutie van flora en fauna beschouw ik als iets dat bijna magisch is. De vindingrijkheid van vele levensvormen is iets dat door velen vaak over het hoofd wordt gezien. Dit gevoel van verwondering is wat ik in mijn werk wil laten zien en de diversiteit van de natuur wil vieren door haar mystieke kwaliteiten te vergroten."

De supernatuurlijke landschappen van Jesper Krijgsman zijn plekken waar biologie en dromen samenvloeien. Zijn werk vertegenwoordigt zowel dagdromen van de kunstenaar als de intelligentie en magie die de natuur bezit. Hij hoopt dat zijn visie bijdraagt ​​aan het besef dat de natuurlijke wereld vol wonderen zit en we hier met meer liefde mee om moeten gaan.

Zijn proces bestaat uit fotografie en beeldbewerking. Elke bloem of plant fotografeert hij afzonderlijk en tijdens het bewerken ervan ontdekt hij vaak nieuwe details in vormen, kleuren en texturen. Deze gefotografeerde natuurlijke elementen worden vervolgens digitaal samengevoegd om gedetailleerde werelden te creëren die scènes weergeven waarin de mystieke kwaliteiten van de natuurlijke wereld worden uitvergroot.

Door alles zelf te fotograferen, bewerken en vooral leren over de onderwerpen die hij fotografeert, is zijn band met de natuurlijke wereld versterkt.

Jesper Krijgsman is in 1992 geboren en heeft in Zwitserland gewoond, waar hij werkte als grafisch ontwerper en kunstenaar. Hij is in 2019 door Adobe als Top Talent benoemd en zijn werk hangt in galerieën wereldwijd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Abundance op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abundance van Jesper Krijgsman

Koop dit digital art werk Abundance van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759 220
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
158,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden