Afbladderende wereldkaart, blauw

van Frans Blok

- Werkcode: 278436

Frans Blok over Afbladderende wereldkaart, blauw

Oude muren met afbladderende verflagen en andere onregelmatigheden doen vaak denken aan landkaarten. Dit beeld gaat een stapje verder; deze muur ziet er niet alleen uit als een landkaart, het IS ook daadwerkelijk een wereldkaart. Dit is de groene versie; er is ook een, omgekeerde, blauwe versie.
Afbladderende wereldkaart, blauw vind je in de categorieën Aarde (planeet), Blauw, Continent, Digital Art, Illustraties, Muur (bouwsel), Oceanen en zeeën, Planeet, Raw beauty, Urban / Street, Verf, Verwering en Wereld- en landkaarten.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Afbladderende wereldkaart, blauw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Afbladderende wereldkaart, blauw van Frans Blok

Koop de illustratie Afbladderende wereldkaart, blauw van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278436
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
238 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.