Affiches

van Artstudio1622

- Werkcode: 117 072

Artstudio1622 over Affiches

In Spanje kom je ze nog zeer veelvuldig tegen, muren en deuren helemaal volgeplakt met affiches. Of een lege ruimte, met een bord dat er geen "Carteles" geplakt mogen worden. Deze collage van oude verweerde posters past in mijn serie "what used to be"
Affiches vind je in de categorieën Abstract, Collage, Contemporary, Décollage, Fotografie, Gelaagdheid, Grunge, Illustraties, Papier, Poster (kunst), Posters, Reclame, Restanten, Textuur, Typografie, Urban / Street en Verlaten plekken.
Artstudio1622 profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Artstudio1622

Kunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken van Artstudio1622


Meer weten over Artstudio1622?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Affiches als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Affiches van Artstudio1622

Koop de illustratie Affiches van Artstudio1622 op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 117 072
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
136,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden