Afgelegen en verlaten fabriek

van John van den Heuvel

- Werkcode: 382 239

John van den Heuvel over Afgelegen en verlaten fabriek

Opname in een oude fabriek waar vroeger de industrie enorm welvarend was. Nu wordt het land voornamelijk gebruikt om een bioscoop te herbergen, en krijgen jonge artiesten de kans om daar hun creativiteit uit te oefenen.
Afgelegen en verlaten fabriek vind je in de categorieën Fotografie, High dynamic range, Industrie, Kleuren, Nederland, Sfeer (gevoel), Straatfotografie, Urban / Street en Verlaten plekken.
John van den Heuvel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door John van den Heuvel

Een creatieve beginner met oog en gevoel voor sfeer, detail en kleur. Ik leg een gevoel, een emotie vast in een pakkend beeld!

Uren struinen door de natuur, de mooie steden in ons land maar zeker ook de steden elders ter wereld. Het ‘wauw’ gevoel krijg ik van zóveel dingen! Onze onvergetelijke reis naar New York in 2019 heeft prachtige foto’s opgeleverd, een prachtige stad met miljoenen kleuren, geuren, mensen, lichtjes als het avond wordt. Die sfeer wil ik thuis aan mijn muur!

Schotse hooglanders, wat een imposante dieren hè?! En ik kan je garanderen dat ik soms met trillende benen door de bossen liep, en met trillende handen mijn camera bediende toen ik erg dichtbij kwam om een foto te maken. Ook die beelden hebben voor mij enorm veel waarde en sfeer. Ik heb inmiddels zelf 3 Schotse hooglanders aan mijn eigen muur hangen.

En dan het rauwe industriële sfeertje, puur en verlaten maar zeker niet minder sfeervol. Passend in een industrieel interieur, maar ook in een landelijk ingerichte ruimte komen deze foto’s perfect tot zijn recht!

Kortom, werk aan de muur is zó persoonlijk maar zó breed. Ik hoop van harte dat ik aan vele muren een mooie sfeer kan toevoegen door middel van mijn foto’s. Ik kan hierbij garanderen dat ik elk werk wat ik in mijn shop heb, zelf absoluut aan de muur zou willen.

Alle werken van John van den Heuvel


Waarom je kiest voor Afgelegen en verlaten fabriek als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Afgelegen en verlaten fabriek van John van den Heuvel

Koop de foto Afgelegen en verlaten fabriek van John van den Heuvel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 382 239
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden