Afraid of Red Yellow and Blue?

Afraid of Red Yellow and Blue? van Stan Groenland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Afraid of Red Yellow and Blue? van Stan Groenland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 283860
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

"Who's afraid of Blue, Red and Yellow, "is een cartoon die ik in 1997 heb gemaakt als deelnemer aan het 11e Nederlands Cartoon Festival. Thema van dit Cartoon Festival was" Cartoon & Art ". Deze cartoon is een knipoog naar museum bezoekers die sommige kunstwerken niet begrijpen of net iets te intens beleven...

Over Stan Groenland

Stan Groenland profielfoto“Alles begint ergens, dus ook in het niets waar iets kan ontstaan. Net als een wit vel papier je alle rust en ruimte biedt om je ideeën en verbeelding tevoorschijn te toveren. Zoals een illustratie een verhaal verteld wat iedereen kan begrijpen, welke taal je ook spreekt...”

Na mijn opleiding aan de Grafische School Eindhoven te hebben voltooid, startte ik mijn loopbaan bij een reclamestudio in Nuenen als grafisch ontwerper en illustrator. Later ben ik mij verder gaan ontplooien als zelfstandig illustrator en cartoonist. Mijn werk omvat o.a. het verzorgen van promotionele en redactionele illustraties, boek illustraties, cartoons, strips, character designs, visual concepts, logo designs, wenskaart designs, posters en affiches. Veelal in opdracht van uitgeverijen, reclamebureaus, de creatieve industrie en diverse andere bedrijven en instellingen.

Stan Groenland • illustrator & cartoonist

Alle werken