African woman taupe van Mieke Daenen

Werkcode: 623 148 Kopieer de werkcode

Mieke Daenen profielfoto Dit mooie portret van een Afrikaande vrouw is met paletmes op doek gezet. In de serie African women is dit een van de abstracte schilderijen die te combineren is met een van de andere schilderijen die bij deze serie passen.

Dit werk wordt aangeboden door Mieke Daenen

Ik schilder graag! Liefst abstract waardoor er een deel kan worden ingevuld met de fantasie van de waarnemer zelf. De kunst van het kiezen van kleuren, beelden en penseelstreken is even boeiend als lastig. Daardoor blijft het een ontwikkelingstraject waar (gelukkig) nooit een eind aan komt.

Meer weten over Mieke Daenen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Adri
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg goed
    Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Y. Bossaert
    Nederland
    5 / 5

    In 1 woord alles is zo goed
    Fijne mail je blijft goed op de hoogte

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Henor
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Niels
    Nederland
    5 / 5

    Heel mooi canvasdoek
    Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    V.o.f. Intraplant
    Nederland
    5 / 5

    Gisteren zijn mijn twee schilderen geleverd. Prachtige kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden met mijn eye-catchers. De keuze is enorm, goede communicatie, snelle levering. Een dikke tien!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2020
    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig
    Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Harm
    Nederland
    5 / 5

    Goede en snelle klantenservice.
    Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Nelly
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Mooie schilderijen foto’s etc

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Menno
    Nederland
    5 / 5

    Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Marina
    Nederland
    5 / 5

    Superbedrijf! Een hele persoonlijke benadering, waarbij dat wat onmogelijk leek voor ons mogelijk werd gemaakt. Behang is van prima kwaliteit, keurig verpakt. Wij hebben Werk aan de muur inmiddels aan meerdere mensen aangeraden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk African woman taupe van Mieke Daenen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden