Afrikaanse geest

Afrikaanse geest van Karin Wenderlein-Gruber

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Afrikaanse geest van Karin Wenderlein-Gruber

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 641292
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
78 gratis verzending!

Dit werk wordt aangeboden door Karin Wenderlein-Gruber

Karin Wenderlein-Gruber profielfotoKarin Wenderlein-Gruber is een autodidactisch abstracte kunstenaar die in 1973 in Pappenheim werd geboren. Pas in 2016 begon het proces van het creëren van kunst opnieuw, waardoor mijn persoonlijkheid weer in balans kon worden gebracht. Kunst is een concrete uitdrukking van begrippen die begrepen moeten worden door middel van cognitie en aangeleerd gedrag. In onze maatschappij, begrepen door taal, wetenschap, traditie en regels, is deze abstracte uitdrukking mijn manier om te breken met al dit geleerde gedrag.

Mijn kunst komt voort uit de inspiratie van de natuur en de mooie momenten en geneugten van het dagelijks leven. Deze zijn anders en nooit voorspelbaar. Daarom houdt mijn kunst niet vast aan humanistische interpretaties of betekenissen. Iedereen zou in mijn schilderijen moeten zien wat hij wil zien. Er is geen "goed" of "fout".

Het is mijn tijd om me volledig aanwezig en bewust te voelen, met een blanco doek of verspreide materialen en oneindige mogelijkheden.

Mijn kunstproces is een volledige absorptie van het "hier en nu".

Alle werken