Afrikaanse olifant met jong.

Afrikaanse olifant met jong. van Ron Poot

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Afrikaanse olifant met jong. van Ron Poot thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 226744

Afrikaanse olifant met jong. van Ron Poot

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Afrikaanse olifant met jong. van Ron Poot

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Afrikaanse olifant, vrouwtje met jong. Afrikaanse olifanten zijn zeer grote grijze dieren met een lange slurf, grote oren en slagtanden bij beide seksen. De grote oren worden onder meer gebruikt om de warmte af te drijven. Jongen worden zeer harig geboren. Volwassen dieren hebben nog korte borstelharen op de slurf en de kin. Het betreft hier een savanne-olifant. Olifanten zijn herbivoren, de vrouwtjes leven in groepen, onder leiding van de oudste of grootste koe. Het zijn over het algemeen familiegroepjes, en vrouwtjes blijven hun hele leven bij een groep. Zodra er meer dan tien dieren in een groep zijn, zal de groep gaan splitsen. Vriendschappelijke banden worden onderhouden tussen verwante vrouwtjes uit verschillende groepen. Mannetjes leven in losse mannengroepjes.

Over Ron Poot

Ron Poot profielfotoRon Poot is een fotograaf die steeds op zoek is naar beelden die van het gewone iets bijzonders maken. Hij is veel in de natuur te vinden. Daar is hij vooral bezig met macrofotografie. Daarnaast fotografeert hij graag als hij op reis is. Gebouwen, mensen, abstracte patronen of gewoon een leuk detail.

Alle werken