Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 11 uur geldig!

Afrikaanse vrouw met bloem in Afrikaans landschap.

van Karen Nijst

- Werkcode: 965 835

Karen Nijst over Afrikaanse vrouw met bloem in Afrikaans landschap.

Drieluik P1. Na onze reis door Senegal heb ik verschillende werken gemaakt geïnspireerd door de prachtige statige Afrikaanse vrouwen, hun kleurrijke kleding en natuurlijk de mooie natuur. Hier heb ik gekozen voor warme bruintinten en het geel van de Afrikaanse zon. Op de achtergrond -en in de weerspiegeling van het ijsblauwe water- zie je de Baobab bomen.
Dit is de linkerkant van een drieluik, maar het is ook los te bestellen. De andere 2 werken staan in mijn Album “Senegal’.
Afrikaanse vrouw met bloem in Afrikaans landschap. vind je in de categorieën Afrika, Bloemen & Planten, Digitale Kunst, Exoot, Illustraties, Senegal, afrikaanse dieren en fantasietekening.
Karen Nijst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karen Nijst

Mijn passies zijn tekenen, schrijven, reizen, ontwerpen, grafisch vormgeving en (website) programmering. Momenteel heb ik al jarenlang mijn eigen webbureau, maar in de vrije uurtjes teken ik zo veel en vaak mogelijk. De laatste jaren werk ik graag op papier én –steeds vaker- op mijn IPAD Pro. Alles is getekend, alleen vind ik het wel interessant om foto’s van kranten of ansichtkaarten te verwerken in mijn Mixed Media werk.

Ik vind het een uitdaging om te zoeken naar het beste kleurenpalet, juiste compositie en uitsnedes. Ook combineer ik vaak verschillende taferelen. Daarnaast is het niet mijn voornaamste streven om mensen herkenbaar weer te geven tenzij het om een portret gaat natuurlijk. Ik wil gewoon een bepaalde sfeer zo goed mogelijk weergeven!

Ik kan mezelf verliezen in zo’n tafereel. Zoals de tekening van de markt in Maastricht. Wat denken die mensen? Waar gaan ze naartoe? Hoe zou hun leven eruit zien? Zoiets blijft boeien tijdens het tekenen van elk figuurtje -hoe klein dan ook- .

Carnaval
Uiteraard is ook de vastelaovend in Mestreech onderwerp van menig tekening. Een dankbaar onderwerp zelfs, want alleen in Maastricht vind je de sjoenste taferelen. Prachtig uitgedoste mensen, heerlijke kleuren… fantasierijk én vooral: ‘sjiek’.
Sinds ik in Brabant woon, ga ik graag naar de Kempenoptocht. Ook dat heeft de nodige inspiratie opgeleverd voor verschillende tekeningen.

Alle werken van Karen Nijst


Waarom je kiest voor Afrikaanse vrouw met bloem in Afrikaans landschap. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Afrikaanse vrouw met bloem in Afrikaans landschap. van Karen Nijst

Koop de illustratie Afrikaanse vrouw met bloem in Afrikaans landschap. van Karen Nijst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 965 835

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
204,-183,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.