Afrikaanse zebra

van Ineke de Rijk

- Werkcode: 476656

Ineke de Rijk over Afrikaanse zebra

Zebra , zwart / wit pastel krijt op grijs pastelpapier. Een zebra is een diersoort dat veel voorkomt in Afrika en is net als zoveel andere dieren een beschermde diersoort. Zij leven in grote groepen. Het is prachtig om te zien hoe hun strepen lopen over hun lichaam en doorlopen in hun manen.
Afrikaanse zebra vind je in de categorieën , Afrika, Dieren, Natuur en Weer, Pastelkrijt, Safari, Schilderijen, Wildlifefotografie, Zebra, Zwart-wit en gestreept.
Ineke de Rijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ineke de Rijk

Ik heb weer tijd om meer te tekenen en te schilderen na jaren van vrijwilligers werk te hebben gedaan voor de St. Care Foundation The Gambia. Inspiratie heb ik opgedaan in Gambia waar ik ook heb gewoond. De kleuren , de bevolking en het leven is een grote inspiratiebron. Maar ook het rustigere leven nu is inspirerend om zachtere kleuren te gebruiken en meer te werken met pastelkrijt. Maar nog steeds is het fijn om in allerlei kleuren te werken en om nieuwe technieken en nieuwe materialen uit te proberen.

Alle werken van Ineke de Rijk


Waarom je kiest voor Afrikaanse zebra op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Afrikaanse zebra van Ineke de Rijk

Koop dit schilderij Afrikaanse zebra van Ineke de Rijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 476656
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.