Against The Evil Eye

van Mohamed Hamida

- Werkcode: 787 893

Mohamed Hamida over Against The Evil Eye

AGIANST THE EVIL EYE [M023 / 1999]
omgaat met mensen die geloven in het boze oog
origineel schilderij:: 23 x 31 cm
pen en inkt op papier
Against The Evil Eye vind je in de categorieën Aziatische kunst, Begeerte, Bijgeloof, Boze oog, Gezondheid, Kleuren, MohamedHamida, Pointillisme, Religie, Schilderijen, Surrealisme, Träum en Vreugde.
Mohamed Hamida profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mohamed Hamida

Bij een Hamida schilderij is er geen sprake van commerciële kunst maar hangt er een echt, wereldwijd uniek kunstwerk aan uw muur. De kunstenaar maakt er een punt van geen commerciële aspecten te dienen en volgt consequent zijn eigen unieke stijl. Zijn surrealistische, abstracte creaties komen diep uit zijn ziel en weerspiegelen vaak situaties in zijn leven. Hij is een natuurlijk kunstenaar die bewust geen kunstschool of maatleer volgt. Met pen en inkt vloeit op papier wat hem beweegt op het moment dat het werk ontstaat. De gevoelige kijker zinkt zijn eigen zelf diep in het beeld en verbindt zich punt voor punt met de kunstenaar en zijn vertelling.

Alle werken van Mohamed Hamida


Waarom je kiest voor Against The Evil Eye op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Against The Evil Eye van Mohamed Hamida

Koop dit schilderij Against The Evil Eye van Mohamed Hamida als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 787 893
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.