Air New Zealand Airbus A320 bij Wellington Airport.

van Jaap van den Berg

- Werkcode: 799 520

Jaap van den Berg over Air New Zealand Airbus A320 bij Wellington Airport.

Air New Zealand Airbus A320 bij Wellington Airport.

Vliegtuigen spotten aan de andere kant van de wereld in Nieuw Zeeland. Air New Zealand Airbus A320-200 (ZK-OAB) bij Wellington Airport.

Deze foto is gemaakt op 26 februari 2017 bij de luchthaven van Wellington in Nieuw Zeeland.
Air New Zealand Airbus A320 bij Wellington Airport. vind je in de categorieën Air New Zealand, Airbus, Airbus A320, Fotografie, Luchthaven van Wellington, Straalvliegtuig, Vliegtuigen en Wellington (stad in Nieuw-Zeeland).
Jaap van den Berg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Ik ben Jaap van den Berg, woon in Den Haag en fotografie is sinds een jaar of 10 een grote hobby van mij. Een andere grote hobby zijn vliegtuigen. Deze twee hobby's zijn bijzonder goed te combineren. Sinds een jaar of 10 reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vliegtuigen, het liefst militaire toestellen.
Verder vind ik het ook leuk om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook zo nu en dan, erg leuk om te doen.

Ik maak de foto's vooral voor mijzelf en mijn Facebookpagina. In 2021 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een shop begonnen op https://www.werkaandemuur.nl.
Dat andere mensen plezier hebben van mijn foto's, door een werk te kopen en deze thuis of op kantoor op te hangen, vind ik een hele eer.

De foto's die ik maak worden door mij beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Met bewerken bedoel ik: een foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken van Jaap van den Berg


Waarom je kiest voor Air New Zealand Airbus A320 bij Wellington Airport. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Air New Zealand Airbus A320 bij Wellington Airport. van Jaap van den Berg

Koop de foto Air New Zealand Airbus A320 bij Wellington Airport. van Jaap van den Berg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 799 520
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden