Airbus Helicopters - AS365N3 Dauphin 2, een SAR (Search and Rescue) helicopter van Noordzee Helikopt

Airbus Helicopters - AS365N3 Dauphin 2, een SAR (Search and Rescue) helicopter van Noordzee Helikopt van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Airbus Helicopters - AS365N3 Dauphin 2, een SAR (Search and Rescue) helicopter van Noordzee Helikopt

van Jaap van den Berg

Airbus Helicopters - AS365N3 Dauphin 2, een SAR (Search and Rescue) helicopter van Noordzee Helikopt van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 832849

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 149 gratis verzending!

Omschrijving

Airbus Helicopters - AS365N3 Dauphin 2, een SAR (Search and Rescue) helicopter van Noordzee Helikopters Vlaanderen en ingehuurd door de Nederlandse Kustwacht landt op de heliport op de Maasvlakte.

Noordzee Helikopters Vlaanderen heeft in 2014 een contract van 5 jaar (in 2019 verlengd) afgesloten met de Nederlandse overheid. Op Marine Vliegkamp De Kooy (Den Helder) en de Pistoolhaven (Rotterdam) staan Dauphin-helikopters 24/7 gereed voor alle SAR-taken.

Deze foto heb ik gemaakt op 8 juli 2021.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken