Alarmbel bij zonsondergang in kopermijn Falun

Alarmbel bij zonsondergang in kopermijn Falun van Ralf Köhnke

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 251339

Alarmbel bij zonsondergang in kopermijn Falun van Ralf Köhnke

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Falun in de winter betekent dat de zon laat opgaat en vroeg onder gaat. Deze foto is ontstaan tijdens een bezoek aan de oude kopermijn in Falun. De van de UNESCO op de werelderfgoedlijst vermelde kopermijn, gelegen in midden Zweden is dan ook altijd een bezoek waard. Op deze beetje mistige, heiige dag , waar de zon al bezig was om achter de wolken te verdwijnen en de rook van vuurkorven nog een extra dimensie aan de al mythische sfeer gaven, voelde men zich ver terug verzet in de tijd. De stille eenzame sfeer, met de geur van verbrand hout liet je in je gedachtes terug reizen in de tijd, waar hier nog regelmatig de mijnwerkers in de kopermijn in voeren.

Over Ralf Köhnke

Fotograferen in de vrije natuur is net als een mini vakantie voor mij. Tijdens het fotograferen kan ik de tijd helemaal vergeten en opgaan in mijn foto's. Fotograferen is voor mij een hobby waar ik graag meer tijd en energie in will steken. Ik hoop door verkoop van mijn foto's extra geld te kunnen verdienen om mijn equipment te kunnen verbeteren, voor nog betere foto's. Graag zie ik dan ook bestellingen tegemoet. Mijn advies zou zijn om foto's op een glade ondergrond te laten afdrukken voor de beste beleving van een foto. Bijv. via Xposer.

Alle werken