Alarmbel bij zonsondergang in kopermijn Falun

Alarmbel bij zonsondergang in kopermijn Falun van Ralf Köhnke

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Alarmbel bij zonsondergang in kopermijn Falun van Ralf Köhnke thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 251339

Alarmbel bij zonsondergang in kopermijn Falun van Ralf Köhnke

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Alarmbel bij zonsondergang in kopermijn Falun van Ralf Köhnke

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Falun in de winter betekent dat de zon laat opgaat en vroeg onder gaat. Deze foto is ontstaan tijdens een bezoek aan de oude kopermijn in Falun. De van de UNESCO op de werelderfgoedlijst vermelde kopermijn, gelegen in midden Zweden is dan ook altijd een bezoek waard. Op deze beetje mistige, heiige dag , waar de zon al bezig was om achter de wolken te verdwijnen en de rook van vuurkorven nog een extra dimensie aan de al mythische sfeer gaven, voelde men zich ver terug verzet in de tijd. De stille eenzame sfeer, met de geur van verbrand hout liet je in je gedachtes terug reizen in de tijd, waar hier nog regelmatig de mijnwerkers in de kopermijn in voeren.

Over Ralf Köhnke

Ralf Köhnke profielfotoFotograferen in de vrije natuur is net als een mini vakantie voor mij. Tijdens het fotograferen kan ik de tijd helemaal vergeten en opgaan in mijn foto's. Fotograferen is voor mij een hobby waar ik graag meer tijd en energie in will steken. Ik hoop door verkoop van mijn foto's extra geld te kunnen verdienen om mijn equipment te kunnen verbeteren, voor nog betere foto's. Graag zie ik dan ook bestellingen tegemoet. Mijn advies zou zijn om foto's op een glade ondergrond te laten afdrukken voor de beste beleving van een foto. Bijv. via Xposer.

Foto's onder de rubriek Expositie kunnen ook zonder enkele kaders en randen besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Foto's onder de rubriek Expositie bevatten teksten en ook een weblink naar het portfolio van de fotograaf. Op wens kunnen ook deze foto's zonder de weblink en ook zonder alle andere teksten besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Het is ook mogelijk om de teksten op eigen wens aan te passen. Ook hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.

Alle werken