Alcatraz and the U.S. Coast Guard

Alcatraz and the U.S. Coast Guard van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Alcatraz and the U.S. Coast Guard van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 177905
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
117 gratis verzending!

Omschrijving

Alcatraz in San Francisco, Californie, USA. Alcatraz is een kleine rotsachtige eiland in de Baai van San Francisco. Van 1934 tot 1963 was het in gebruik als zwaar beveiligde gevangenis. De beroemdste gevangene was Alphonse Capone, beter bekend als "Al Capone".
Deze foto van Alcatraz Island schoot ik vanaf The Golden Gate Bridge in San Francisco. Het betreft een sfeervolle en wat industriële foto met twee mooie eycatchers: het Alcatraz eiland en een schip van de U.S. Coast Guard. Op de achtergrond ziet u een gedeelte van de San Francisco ? Oakland Bay Bridge en Treasure Island.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken