Aldeyarfoss waterval IJsland

Aldeyarfoss waterval IJsland van Eefke Smets

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Aldeyarfoss waterval IJsland

van Eefke Smets

Aldeyarfoss waterval IJsland van Eefke Smets

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 212998
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

In februari 2016 heb ik samen met mijn man een prachtige rondreis in IJsland gemaakt. In de zomer waren we er ook al een keer geweest, maar we waren zo benieuwd naar het noorderlicht en het prachtige landschap in de winter. Het overtrof onze verwachtingen. Winter IJsland was inderdaad een sprookje. Alles besneeuwd?. Magisch? En dat noorderlicht? Sprakeloos?
Wat een avontuur was het om bij deze waterval uit te komen. De weg is bedekt met een hele dikke laag sneeuw. Een gids met een enorme jeep heeft ons naar deze bijzonderplek gebracht. Het is de meest moeilijk te bereiken waterval in de winter. Prachtig hoe de waterval half bevroren is.
Deze foto heb ik gemaakt met een grijsfilter, waardoor de beweging van het water mooi is vastgelegd.

Dit werk wordt aangeboden door Eefke Smets

Eefke Smets profielfotoMijn naam is Eefke Smets. Samen met mijn man ben ik erg reislustig. De afgelopen jaren hebben we gereisd in Noorwegen, IJsland, Argentinie / Chili, Zuid-Afrika / Namibie, Australie, Oeganda en Antarctica. Sinds een aantal jaren heb ik een grote hobby gevonden in het fotograferen. Hier ben ik dan ook tijdens onze reizen enthousiast mee bezig. Ik ben veel bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie, maar ook ontwikkel ik me steeds meer in straatfotografie en reisfotografie.

Alle werken