Alfa Romeo Guilietta 1300 Spyder uit 1955 puur Italiaanse stijl

van Jan Keteleer

Alfa Romeo Guilietta 1300 Spyder uit 1955 puur Italiaanse stijl van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 636872
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Alfa Romeo Guilietta 1300 Spyder uit 1955 is een droomauto. Met de Alfa Romeo Guilletta heeft Alfa Romeo zichzelf echt overtroffen. Met deze cabriolet kun je overal in stijl aankomen. Niet voor niets wordt de Alfa Romeo Guilietta 1300 Spyder uit 1955 beschouwd als één van de mooiste auto's van Italië.

Dit schilderij van de Alfa Romeo Guilietta 1300 Spyder uit 1955 kan op verschillende materialen en verschillende formaten worden gedrukt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken