Alfa Romeo Spider "Coda Tronca"

van aRi F. Huber

- Werkcode: 880 498

aRi F. Huber over Alfa Romeo Spider "Coda Tronca"

De Alfa Romeo Spider is een van de langst gebouwde roadsters, van 1966-2010 met 6 generaties op de weg. Waarbij de 5e en 6e generatie elk onafhankelijke ontwikkelingen zijn.
Het model dat ik heb gefotografeerd is de 2e serie en werd "coda tronca" genoemd, maar staat bekend als Fastback en is in totaal 14 jaar gebouwd van 1969-1983.
Alfa Romeo Spider "Coda Tronca" vind je in de categorieën 1960-1969, 1970-1979, 1980-1989, Alfa Romeo, Alfa Romeo Spider, Auto's, Digital Art, Fotografie, Italië, Pininfarina en Roadster.
aRi F. Huber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

Ik doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Alle werken van aRi F. Huber


Waarom je kiest voor Alfa Romeo Spider "Coda Tronca" op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Alfa Romeo Spider "Coda Tronca" van aRi F. Huber

Koop dit digital art werk Alfa Romeo Spider "Coda Tronca" van aRi F. Huber als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 880 498
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.