Alfons Mucha Schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 858 408

Paul Meijering over Alfons Mucha Schilderij

Realistisch schilderij in acryl van Alfons Mucha, bezig aan één van zijn schilderijen, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Alfons Maria Mucha (Ivančice, 24 juli 1860 - Praag, 14 juli 1939) was een kunstenaar geboren in Moravië, het huidige Tsjechië. Zijn werken zijn onlosmakelijk verbonden met de Jugendstil-kunststroming, populair aan het begin van de twintigste eeuw.
Alfons Mucha Schilderij vind je in de categorieën Alfons Mucha, Atelier, Kunstschilder, Ladder, Moravië (regio), Paul Meijering, Portret, Praag, Schilderijen, Slavisch Epos en Slavische volkeren.
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Alfons Mucha Schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Alfons Mucha Schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Alfons Mucha Schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 858 408
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
172,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden