Alicia Keys schilderij

Alicia Keys schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Alicia Keys schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 63760
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acrylverf van de Amerikaanse R&B zangeres en actrice Alicia Keys, geschilderd door de Emmense kunstschilder/kunstenaar Paul Meijering.
Het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.
Alicia Keys is een Amerikaanse artieste. Ze is actief als R&B- en soul-liedjesschrijver, componiste, producente, pianiste, zangeres en actrice. Keys verwerkt de piano in veel van haar nummers, omdat ze al van jongs af aan piano speelt. Naast piano speelt Keys ook nog 4 andere instrumenten, waaronder viool en cello. Haar nummers gaan vaak over liefde, een gebroken hart en over de kracht van vrouwen. Haar muziek werd geïnspireerd door vele artiesten, waaronder Prince, Nina Simone, Barbra Streisand, Marvin Gaye, Quincy Jones en Stevie Wonder. Keys' stijl bestaat uit soulmuziek, die wordt ondersteund door bas en geprogrammeerde beats, en ze verwerkt de klassieke piano in haar R&B-, jazz- en soulmuziek. Ze experimenteert op haar derde studioalbum, As I Am, ook met pop- en rockmuziek.

Keys heeft het bereik van een contralto, dat zijn 3 octaven.

Door haar carrière heen heeft Keys al verschillende prijzen gewonnen, en heeft ze een onderscheiding gekregen van de RIAA. In Amerika heeft Keys al meer dan 14 miljoen albums verkocht en wereldwijd zelfs meer dan 30 miljoen.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken