Allium Soft White

van Aminda

- Werkcode: 682864

Aminda over Allium Soft White

Allium, gefotografeerd voor een ecru wand, bewerkt met soft touch. Ik pluk de bloemen zelf en maak er foto's van op verschillende plekken in mijnhuiskamer. Vervolgens verwerk ik ze in de computer tot photoart.
Aminda profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Aminda

Mijn naam is Carla Manten en ik ben fotograaf. Naast fotografie in opdracht trek ik er graag op uit om in beeld te vangen wat mijn hart raakt. Door schoonheid, kwetsbaarheid, vorm of kleur die ik benadruk door de manier van fotograferen en de manier van nabewerking. De beelden nemen je mee in de wereld door mijn ogen; the colours of your soul. Verwerkt tot photoart die rust, stijl en sereniteit uitstraalt. Al het werk is met liefde gemaakt voor jou, om zelf van te genieten of om cadeau te geven. Ik hoop dat je het mooi vindt.

OVER DE FOTOGRAAF
Fotograferen doe ik al vanaf mijn vroege jeugd, mijn eerste camera kreeg ik van mijn ouders op mijn zestiende verjaardag. Sindsdien fotografeer ik met enthousiasme. Ik volgde van 2013 tot 2016 diverse opleidingen aan de fotovakschool en groeide uit tot professioneel fotograaf met een specialisatie in portret- en reportagefotografie.

Door mijn focus als fotograaf in opdracht kwam ik er nooit echt aan toe om er met mijn camera op uit te trekken en vrij werk te maken. Zonder doel, gewoon omdat ik het leuk vind. Toch is dat iets wat ik heel graag doe en ik besloot dan ook daar structureel tijd voor te maken. Vanuit dat voornemen ontstond ook de behoefte mijn werk dat ik met zoveel liefde en plezier maak, te delen met anderen.

Alle werken van Aminda


Waarom je kiest voor Allium Soft White op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Allium Soft White van Aminda

Koop dit digital art werk Allium Soft White van Aminda als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 682864
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.