Allyson Felix schilderij

Allyson Felix schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Allyson Felix schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 58548
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acrylverf van Allyson Felix, gemaakt door de Emmense kunstschilder/kunstenaar Paul Meijering. de afmeting van het originele schilderij is 120 x 90 cm.
Allyson Felix is een Amerikaanse atlete/sprintster, dé Koningin van de afgelopen Olympische Spelen te Londen in 2012. Zij won aldaar drie gouden medailles en twee zilveren olympische medailles. Allyson Michelle Felix (Los Angeles, 18 november 1985), bijgenaamd Chicken Legs, is een Amerikaanse sprintster, die gespecialiseerd is in de 200 m. In deze discipline werd ze driemaal wereldkampioene en won ze een gouden en twee zilveren medailles op de Olympische Spelen. Ook won ze olympisch goud op de 4 x 100 en 4 x 400 m estafette.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken