Als silhouet stuwcomplex bij Amerongen.

Als silhouet stuwcomplex bij Amerongen. van Jose Lok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Als silhouet stuwcomplex bij Amerongen.

van Jose Lok

Als silhouet stuwcomplex bij Amerongen. van Jose Lok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 37921
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het Stuwcomplex Amerongen is een waterstaatkundig kunstwerk in Nederland. Het is gebouwd in de Nederrijn nabij Amerongen volgens de CEMT-klasse Va. Dit Stuwcomplex Amerongen maakt deel uit van het Stuwen ensemble Hagestein / Amerongen / Driel. Het ontwerpen van dit ensemble werd gestart in 1958 in het kader van verbetering waterhuishouding Noord Nederland en bevaarbaarheid Nederrijn. Er is geen relatie met de Deltawerken. Deze complexen bestaan eerst uit een stuw en schutsluizen. Later komt er ook een vistrap bij. Alleen in Hagestein werd de stuw vanaf het ontwerp ook met een hydro-elektrische centrale uitgevoerd. Deze centrale levert voldoende energie voor de 3 stuwcomplexen samen.

Dit werk wordt aangeboden door Jose Lok

Jose Lok profielfotoMijn man ( Arie Lok ) en ik zijn allebei fanatieke fotografen we gaan dan ook samen regelmatig op stap om mooie landschappen ,dieren , vogels en eigenlijk alles wat mooi is te fotograferen.
Hij met zijn Nikon en ik met mijn Canon.
Ons werd regelmatig gevraagd om wat te doen met deze foto's dit heeft mij doen besluiten om deze webshop te openen. Hier zijn nu ook zelfgemaakte tekeningen bijgekomen die ik ( Jose ) bewerkt op de computer.
Hier zult u ondanks dat mijn naam erbij staat werken zien van ons allebei.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / (1 beoordeling)

René en Marjan
5 / 5

Nette levering en super mooi schilderij!!!
Goede communicatie via de mail. Fijne uitleg over het ophangen van het schilderij. Veel positieve reacties van vrienden en familie. De afbeelding heeft ook betrekking op.ons leven. Dus we zijn heel blij dat het hangt in onze woonkamer na een grote verbouwing.