Alt Reddevitz, uitzicht op Groß Zicker

van GH Foto & Artdesign

- Werkcode: 722 596

GH Foto & Artdesign over Alt Reddevitz, uitzicht op Groß Zicker

albinsel Reddevitzer Höft, Mönchgut, Oostzee-eiland Rügen, Mecklenburg-Vorpommern
Alt Reddevitz, uitzicht op Groß Zicker vind je in de categorieën Eiland, Fotografie, Groß Zicker, Hagensche Wiek, Halbinsel Reddevitz, Landtong, Mecklenburg-Voor-Pommeren, Mönchgut, Rundsicht, Rügen, Schiereiland en Zomer.
GH Foto & Artdesign profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door GH Foto & Artdesign

"Fotografie is mijn passie"

Van verlangen, plezier en vreugde van de fotografie, heeft zich een verslaving ontwikkeld ;) waar, in de loop der jaren, een aanzienlijke collectie van fasst 20.000 foto's van Rügen, evenals andere delen van de wereld, is opgebouwd.

Abstracte kunst

Ik schilder ook abstract, voornamelijk met acryl en combineer ze met andere materialen. De liefde en passie voor schilderkunst en grafische vormgeving vergezelt mij maar sinds eind jaren '80.

"Schilderen is voor mij een passie. Een verslaving. Het brandt. Om de emoties, de stemming in elk schilderij de vrije loop te laten en elke dag iets nieuws te creëren. Om altijd dezelfde stijl te schilderen, vind ik het te saai voor mij persoonlijk, omdat ik altijd nieuwe ideeën heb die ik wil uitvoeren".

Ik schilder gepassioneerd abstracte schilderijen en acrylschilderijen op doek en ben gefascineerd door structuren: "De oppervlakken van de schilderijen lijken levendig - er ontstaan scheuren, uitbarstingen en sporen. Je kunt dus nooit precies voorspellen hoe een oppervlak zich zal ontwikkelen als het droogt, waar en hoe een structuur zal barsten. Net als in het echte leven - waar niet alles voorspelbaar is.

Alle werken van GH Foto & Artdesign


Waarom je kiest voor Alt Reddevitz, uitzicht op Groß Zicker op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Alt Reddevitz, uitzicht op Groß Zicker van GH Foto & Artdesign

Koop de foto Alt Reddevitz, uitzicht op Groß Zicker van GH Foto & Artdesign op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 722 596
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.