Altaar Cathedraal van Bourg-en-Bresse

van Evert Jan Luchies

- Werkcode: 7929

Evert Jan Luchies over Altaar Cathedraal van Bourg-en-Bresse

Een vrouw is verzonken in een stil gebed voor het altaar in de Kathedraal van Bourg-en-Bresse, Frankrijk. De foto is gemaakt in de Zomer van 2011.
Altaar Cathedraal van Bourg-en-Bresse vind je in de categorieën Ain (departement), Altaar (religie), Bourg-en-Bresse, Contemporary, Devotie, Digital Art, Fotografie, Frankrijk, Gebedshuis, Heiligenbeeld, Kaars, Kathedraal, Modern, Religie, Religieuze architectuur, Respect, Rite (religie), Ritueel, Rooms, Rooms-Katholieke Kerk, Stilleven, Stilte, Urban / Street en Vrouw.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Altaar Cathedraal van Bourg-en-Bresse op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Altaar Cathedraal van Bourg-en-Bresse van Evert Jan Luchies

Koop dit digital art werk Altaar Cathedraal van Bourg-en-Bresse van Evert Jan Luchies als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 7929
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.