American Indian / Native American van The Art Kroep

Werkcode: 555 515 Kopieer de werkcode

The Art Kroep profielfoto indianstyle, indiaan, hoofdtooi, native american, potret, native, hoofd, mensen, man, Amerika, indios, Verenigde Staten, inheemse Amerikaan, indígenas, inheemsen, First Nations, Premières Nations, Amerindiërs, Amerindianen, volk, volkeren, stam, indianenstammen, Nations, naties of staten, etnisch, inca, prairie-volkeren, Mexico, Panama, Costa Rica, Nicaragua en Honduras, Azteken en de Maya's, nomadische indiaan, het Inca-rijk, Andes, Bolivia, Peru, Ecuador
tribal

Dit werk wordt aangeboden door The Art Kroep

Maureen Kroep (Losser, 14 april 1980) van The Art Kroep is een in Nederland gevestigde grafisch ontwerper en illustrator. Haar hele leven draait al om vormgeving. Van kinds af aan is ze in de weer met kleurpotloden, stiften en kwasten. Tekenen, schilderen en ontwerpen zit in haar systeem (en op het behang van haar oude kinderkamer). Het is zowel haar uitlaatklep als katalysator.

Maureen is eerst bouwkunde gaan studeren en daarna heeft ze toegepaste vormgeving met de richting publiciteit voltooid. Hierna heeft ze ook het Grafisch Lyceum in Zwolle afgerond en gevarieerde grafische werkplekken gehad.

Haar illustraties bevatten diverse thema’s, maar zijn vooral kenmerkend door de kleurrijke natuur, de diversiteit aan mensen en alledaagse dingen. Ze houdt van spelen met kleuren, lijnen en vormen, voornamelijk geïnspireerd door de kunststromingen Pop-art, Jugendstil en Art Nouveau.
Maureen: “Zwart en wit illustraties zijn niet zo mijn ding! Kleur brengt leven in mijn tekeningen en heel eerlijk gezegd kan ik niet zonder.”
Ze hoopt dat haar werk een weg vindt naar mensen hun huis en hart.

Let op: Alle originele rechten op deze kunstwerken zijn eigendom van en beschermd door Maureen Kroep | © THE ART KROEP

Inspired by Monica Spiewak Geranio Paola Anastassia Skopp Jessica Gonpra Christian Herzig Biatturi Irina Jacqueline Klein Breteler Natalie Juwan Veronica Ciccarese Christian GUEMY Marco Lodola Alberto Ricardo Michiel Folkers Akore Banksy Martin Whatson Takashi Muraka

Meer weten over The Art Kroep?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

RichardvdK
Nederland
5 / 5

Geweldig
Prachtige canvas werken en zeer snel en keurig verpakt afgeleverd !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Lilian en Ben
Nederland
5 / 5

Snelle reactie op mail. Wordt meegedacht. Eindresultaat geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Jennie Nieuwenhuis
Nederland
4.5 / 5

In alle opzichten heel tevreden
Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Joke Schuller
Nederland
5 / 5

Bestelling op canvas keurig geleverd gekregen. Ziet er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Björn en Bart
Nederland
5 / 5

Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Rob
Nederland
4.5 / 5

Mooie producten, goede service
Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Barend Haas
Nederland
5 / 5

Al een paar heel goede ervaringen met deze organisatie gehad. Wij waren uiterst tevreden over de gang van zaken en het resultaat. Voor herhaling vatbaar.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2017
Monique
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Snelle communicatie...meedenkend..geweldige service..mijn complimenten. Zeer blij met mn aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
An
Nederland
5 / 5

Groot aanbod, mooi resultaat!
Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Sivoservice Supplies & Advice
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Truus
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret American Indian / Native American van The Art Kroep op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden