Amerikaanse klassieke auto Monterey 1962

Amerikaanse klassieke auto Monterey 1962 van Beate Gube

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Amerikaanse klassieke auto Monterey 1962

van Beate Gube

Amerikaanse klassieke auto Monterey 1962 van Beate Gube

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 606769
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

De foto nodigt uit tot een duik in de wereld van de jaren zestig. Een tijd waarin Amerikaanse wegkruisers met oversized staartvinnen de straten veroverden.
De foto toont de achterkant van een Amerikaanse klassieker uit 1962, met de nadruk op enkele details van een spectaculaire auto uit die tijd.
Op de voorgrond staat het samenspel van lijnen, kleuren en vlakken. Geïnspireerd door het purisme onderstreept de gekozen abstractie de bijzondere esthetiek van deze fantastische auto.
Dit kunstwerk is het perfecte geschenk voor alle Amerikaanse autofans die het design van klassieke auto's, de individualiteit van deze klassiekers en een vleugje nostalgie op prijs stellen.

Monterey, 1962, oldtimer, auto, klassieker, oldtimer, Amerikaanse, abstracte, achterlicht, jaar, Beate Gube, Amerikaanse oldtimer, Amerikaanse auto, wegcruiser, auto's, oude autofoto's, oude autofotografie, staartvin, achtersteven, oude autovergadering, route, autodetail, fotografie, kunst, voertuig, auto, V8, wegverkeer, verkeer, vervoer, technologie, industrie, autosport, motief, retro, nostalgie, blauw

Dit werk wordt aangeboden door Beate Gube

Beate Gube profielfotovintage autofotograaf * schilder

Alle werken