Amsterdam Amstel van Rene Siebring

Werkcode: 318 838 Kopieer de werkcode

Rene Siebring profielfoto De Amstel in Amsterdam met op de voorgrond een woonboot en op de achtergrond de Magere Brug (Magere Brug). Deze brug heeft deze bijnaam verdiend omdat deze een smalle doorgang heeft. De brug wordt verlicht door 1800 LED-lampjes.

Dit werk wordt aangeboden door Rene Siebring

Ik ben een stadsfotograaf die de schoonheid van de stad vastlegt vanaf het moment dat de zon begint te dalen tot zonsopgang. Mijn passie ligt in het fotograferen van de stad in de avond, nacht en zonsopgang. Mijn foto's zijn kleurrijk, panoramisch en worden gekenmerkt door het gebruik van reflectie, vooral in het water.Met mijn foto's fotografeer ik het kleurenpalet van de stad als de meesten van ons al naar binnen zijn gegaan, ik werk met langzame sluitertijden zodat op de meeste foto's geen mensen kunnen worden gezien, het zijn voorbijgangers die als het ware zijn opgelost in de foto / stad.Dit creëert een rustig straatbeeld alsof de steden zijn verlaten. Alleen door de aanwezigheid van lichte paden van fietsers, auto's, boten, bussen of trams kan worden gezien dat de stad leeft.Ik gebruik verschillende perspectieven om de stad te vangen, vanaf het maaiveld, maar ook van boven (op het dak).

Meer weten over Rene Siebring?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Helma van Kooten
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden met het bestelde kunstwerk. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Mocht je twijfelen, doe dat maar niet, het is zo mooi!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Marlies
    Nederland
    5 / 5

    Super service
    Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    L. van den Assem
    Nederland
    5 / 5

    Aanbeveling Werk aan de muur
    Zeer tevreden! Bestelling was goed verpakt; snelle levering. Prachtig werk hangt nu aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Stephan
    Nederland
    5 / 5

    Zeer ruim assortiment en prima service!
    Het was nog een hele kluif om twee mooie afbeeldingen op canvas uit te zoeken, want wát een keuze is er! Ook fijn dat er keuze is uit veel formaten. De communicatie was steeds goed en op de afgesproken datum is keurig en goed verpakt geleverd. Hartelijk dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Rien
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig, top bedrijf!
    Heb onlangs 2 werken besteld, de eerste was tijdens verzending beschadigd, na melding heel snel een nieuw exemplaar ontvangen, top! Hele goede service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Agaath
    Nederland
    5 / 5

    Veel keus en veel mogelijkheden. Deskundig advies en prima service. Wij zijn erg tevreden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
    De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    John de Jong
    Nederland
    5 / 5

    helemaal blij aan de muur
    Hadden 25 jaar iets boven de bank hangen waren daar zeer aan gehecht nu nu pianotafreel hopelijk weer 25 jaar blij mee heel mooi aan de muur Gr John/Jacq

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Rein Veen
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Heel mooi schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Maria
    Nederland
    5 / 5

    Supermooi
    Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Cynthia Deelstra
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Marianne
    Nederland
    4.5 / 5

    perfecto
    Prachtige print op canvas van het kunstwerk wat ik had uitgezocht! Zeer mooi ingelijst, echt kwaliteitswerk! De app waarmee je van te voren kan zien hoe het gaat staan aan de muur en welke grootte het mooist uitkomt is super handig. De service is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het productieproces. Een minpunt vind ik wel de vervoerder (Packs) die het komt brengen...ik zag bij het uit de auto halen dat er niet heel voorzichtig met mijn pakket werd omgesprongen en bovendien was de buitenkant van de verpakking nat aan de zijkant, heeft waarschijnlijk in een nat depot gestaan? Gelukkig was mijn mooie kunstwerk zeer goed verpakt door werk aan de muur zodat het geen gevolgen had verder. Superblij met het kunstwerk wat nu aan mijn muur hangt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Amsterdam Amstel van Rene Siebring op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
174,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden