Facebook pixel
Amsterdam Light Festival - pas encore mon histoire

Amsterdam Light Festival - pas encore mon histoire van Joris van Kesteren

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 90584

Amsterdam Light Festival - pas encore mon histoire van Joris van Kesteren

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Amsterdam Light Festival - pas encore mon histoire van Joris van Kesteren

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Pas encore mon histoire is een schimmig hemelbed dat drijft midden op de gracht. Geïnspireerd door sprookjes. De kleuren zijn zacht en fijn en de gebruikte stoffen zijn licht zodat ze wapperen in de wind. Het werk is zowel acteur als podium. De installatie communiceert met de omgeving - de wind en de reflectie van het bed in het water - om een nieuw tafereel te creëren.

Over Joris van Kesteren

Joris van Kesteren profielfotoIk ben een enthousiaste fotograaf uit Weesp met een passie voor nachtfotografie en HDR fotografie. Voor mijn werk kun je terecht op de facebookpagina Weesp in Beeld en op zoom.nl. Ook stuur ik vaak foto's in op de Facebookpagina 'Je bent een Weesper als'. Verder heb ik als persfotograaf gewerkt bij het Amsterdam Light Festival. Het leuke aan nachtfotografie is dat de sfeer in foto's heel anders is en de contrasten vaak groter worden. Het mooie van HDR fotografie is dat de foto's meer details laten zien in de lichte en donkere delen en dat kleuren mooier uitkomen.

Alle werken