Amsterdam door Breitner Schilderij

Amsterdam door Breitner Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Amsterdam door Breitner Schilderij

van Paul Meijering

Amsterdam door Breitner Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 863097
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Realistisch portret in acryl van George Hendrik Breitner met op de achtergrond zijn schilderij van het Rokin in Amsterdam, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering.

George Hendrik Breitner (Rotterdam, 12 september 1857– Amsterdam, 5 juni 1923) was een Nederlands kunstschilder, bekend van zijn weergave van het Amsterdamse stadsleven. Zijn werk is verwant aan dat van de 'Tachtigers'; een groep kunstenaars met grote invloed op de Nederlandse kunstwereld gedurende de jaren tachtig van de negentiende eeuw. Schilders als Willem Witsen en Geo Poggenbeek en dichters als Willem Kloos en Lodewijk van Deyssel behoorden tot zijn vriendenkring.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken