Amsterdam in Amsterdam (gezien bij vtwonen)

van Jan van der Knaap

- Werkcode: 313282

Jan van der Knaap over Amsterdam in Amsterdam (gezien bij vtwonen)

Het VOC-schip Amsterdam naast het Scheepvaartmuseum in het Oosterdok in (natuurlijk) Amsterdam. De Amsterdam is een replica van een VOC-schip waar de museumbezoeker natuurlijk op en in kan, om het zeeleven op zo'n schip te voelen. De foto is van 26 augustus 2017, en vanwege het historisch karakter heb ik de foto in analoog zwartwit uitgevoerd. De foto behoort tot de Moderne Geschiedenis serie.
Amsterdam in Amsterdam (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën Amsterdam, Boten & Schepen, Digital Art, Fotografie, Geschiedenis, Gouden Eeuw (Nederland), Maritieme geschiedenis, Modern, Museum, Stilleven, Urban / Street, Zwart-wit en vtwonen.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Amsterdam in Amsterdam (gezien bij vtwonen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Amsterdam in Amsterdam (gezien bij vtwonen) van Jan van der Knaap

Koop dit digital art werk Amsterdam in Amsterdam (gezien bij vtwonen) van Jan van der Knaap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 313282
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.