Amsterdam schilderij grachtengordel van Kunst Kriebels

Werkcode: 76 580 Kopieer de werkcode

Kunst Kriebels profielfoto Kleurrijk geschilderd stadsgezicht: Amsterdam met fietsen. Hier wordt je gegarandeerd vrolijk van! De penseelstreken zijn ook bij druk op canvas of aluminium mooi zichtbaar.

Op zoek naar een geschilderde versie van dit schilderij of ander stadsgezicht? Kijk dan op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl).

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Kriebels

Bij Kunst Kriebels vind je schilderijen die je huis helemaal opfleuren. Of je nou een hoekje gezelliger wilt maken of je hele kamer een make-over wilt geven, ik heb iets voor je dat past.

En het mooie is, je hoeft geen kunstkenner te zijn om hier iets te vinden dat je aanspreekt. Gewoon lekker scrollen, klikken en vinden wat bij je past.

Ik werk samen met Werk aan de Muur, dus je kunt de kunstwerken krijgen op canvas, aluminium, noem maar op. Zo makkelijk, je kiest gewoon wat je leuk vindt en het komt naar je toe, klaar om je muur een stukje vrolijker te maken.

Stuur je me daarna een foto van het resultaat?

Meer weten over Kunst Kriebels?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

René
Nederland
5 / 5

Tevreden
Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Joseph
Nederland
5 / 5

Prachtig afgewerkt
Duidelijke afspraak. En een vriendelijke Anoushka

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Floor Brill-Goedhart
Nederland
5 / 5

Prachtige kunstfoto's op verschillende materialen af te drukken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Erica
Nederland
4.5 / 5

Prima x 10
Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Eric van den Pol
Nederland
4 / 5

Prima allemaal. Goed contact, aanpassingen waar nodig aan het werk. Werk is netjes, lijst is prima en ophangsysteem ook. Verzending prima. Allemaal goed en soepel geregeld

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Secretariaat It Deelshus
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Shannah
Nederland
4.5 / 5

Uitstekende service en prachtige kwaliteit posters

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Brigitte
Nederland
5 / 5

Goede service, genoeg keus, goede kwaliteit. prettige ontvangst op locatie. snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Monique
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Snelle communicatie...meedenkend..geweldige service..mijn complimenten. Zeer blij met mn aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Amsterdam schilderij grachtengordel van Kunst Kriebels op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
133,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden