Amsterdamse Leidsestraat

Amsterdamse Leidsestraat van Francisca Snel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Amsterdamse Leidsestraat

van Francisca Snel

Amsterdamse Leidsestraat van Francisca Snel

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 314331
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 gratis verzending!

Dit werk wordt aangeboden door Francisca Snel

Francisca Snel profielfotoWat leuk dat je mijn werken bekijkt!Ik ben Francisca. Ik reis graag en verdwaal in de straten van de stad of verlies mezelf in de bijzondere culturen wereldwijd. Mijn omgeving leg ik vast met mijn camera, tekenen of schilderen. Je kan me ook volgen op mijn eigen website https://www.cissees.com of instagram.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

Ralf Klefken
5 / 5

Super tevreden met het mooie eindresultaat!
Met genoegen hebben wij bij deze webwinkel een mooi werk kunnen aanschaffen welke volledig naar onze persoonlijke wensen is aangepast. Afwijkend formaat, andere kleurstelling en het geheel gedraaid. Voor de zekerheid krijg je een voorbeeld zodat je zeker weet dat het word zoals je het bedacht. Dit alles verloopt op vriendelijke en vlotte wijze. Ook werd de bestelling vlot verwerkt en keurig verpakt afgeleverd. Ik kan u deze webwinkel alleen maar van harte aanraden! P.S. Mee gestuurde foto is een voorbeeld. Het eindresultaat is binnen de witte kaders en prachtig scherp afgeleverd :)