Amsterdamse Poort in de zomer van Linda van Kleef

Werkcode: 696 729 Kopieer de werkcode

Linda van Kleef profielfoto Schilderij van de zich in Haarlem bevindende Amsterdamse Poort in de zomer in ca het jaar 1950

Dit werk wordt aangeboden door Linda van Kleef

Mijn naam is Linda, mijn grote hobby is tekenen en schilderen. Ik ben op ca 8 jarige leeftijd al serieus gaan tekenen waarbij realisme op die leeftijd de uitdaging was en nu nog is in de meeste gevallen. Ik ben begonnen met portretten en daarna kwamen er hoofdzakelijk paarden en andere dieren. Na een lange pauze van ca 10 jaar waarvoor ik veel verkocht heb weer opnieuw begonnen met paarden. Toen begon het digitale tijdperk, hierdoor hoefde ik niet meer alles in grote mappen te bewaren en kon ik uren en uren aan 1 stuk doorteken en schilderen zonder extra ruimte en opslag nodig te hebben. Inmiddels is het niet meer bij paarden gebleven maar als Haarlemse maak ik nu ook stadsgezichten in mijn realistische geromantiseerde stijl. Digitaal maar alles met de hand waarbij het schilderen van een digitaal schilderij tussen de 120 en 240 uur in beslag neemt waardoor de techniek overeenkomt met handgeschilderde schilderijen op canvas. Daarnaast maak ik van enkele van mijn schilderijen en andere digitale 3d kunst geanimeerde screensavers en wallpapers.

Meer weten over Linda van Kleef?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Ronald
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Cilia
Nederland
5 / 5

Prima
Prachtig schilderij, netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. Op tijd voor het jubileum van mijn ouders.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Robert jan
Nederland
5 / 5

Schitterend
Prachtige canvas doeken. Zeer goed ingepakt. Goede levering. Ben erg tevreden. Zo mooi.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
giovanna van eijk
Nederland
5 / 5

Schilderij is erg mooi en goed bezorgd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Oscar
Nederland
4.5 / 5

professioneel met hele goede klantenservice
Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
G.J. Gertjan Odink
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
de Waal
Nederland
4.5 / 5

De hulp die je krijgt bij het aankopen van een werk aan de muur vond ik zeer prettig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Marc
Nederland
4.5 / 5

Top Canvas met mooie kleuren en prima afwerking !
Voor de eerste keer iets besteld. Positief verrast. Echte aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Marie Louise
Nederland
5 / 5

Super professioneel en klantvriendelijk!
Vanuit het buitenland contact met Werkaandemuur.nl Zeer behulpzaam, efficiënt, vriendelijk en leveren naar verwachting. Door goede verpakking is de bestelling in optimale conditie aangekomen. Een aanrader!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Patrick
Nederland
5 / 5

Prachtige kunst voor aan de muur
Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Amsterdamse Poort in de zomer van Linda van Kleef als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden