Amsterdamse Waterleidingduinen in de sferen van schilder 'Koekkoek'

Amsterdamse Waterleidingduinen in de sferen van schilder 'Koekkoek' van Annemiek van Eeden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Amsterdamse Waterleidingduinen in de sferen van schilder 'Koekkoek' van Annemiek van Eeden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 184693
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
94 gratis verzending!

Omschrijving

De Amsterdamse Waterleidingduinen is een bijzonder mooi natuurgebied. Het is het oudste waterwingebied van Nederland. Je kunt het vinden tussen Zandvoort en Noordwijkerhout.
Ik kom hier vaak om te fotograferen. Het is er heerlijk rustig en er is veel moois te zien. De landschappen zijn bijzonder, maar je vindt er ook genoeg leven. Je kunt denken aan damherten, vossen, vogels.
Deze foto heb ik een romantische sfeer meegegeven die je kunt vergelijken met de schilderijen van schilder Barend Cornelis Koekkoek.

Over Annemiek van Eeden

Annemiek van Eeden profielfotoHoi! Ik ben Annemiek van Eeden en ga als fotografe te werk onder de naam AVEfotografie. Sinds juli 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Mijn passie en creativiteit wil ik graag met mensen delen. Naast werken in opdracht vind ik het ook heerlijk om mijn 'eigen ding' te doen en deze beelden zal ik op Werk aan de Muur beschikbaar stellen voor de liefhebbers. Een vleugje brutaal, maar altijd met een grote glimlach. Een tikkeltje eigenwijs, maar met volle overtuiging. Veel plezier!

Alle werken