Amy Winehouse schilderij

Amy Winehouse schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Amy Winehouse schilderij

van Paul Meijering

Amy Winehouse schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 59432
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acrylverf van de Britse Queen of Soul; Amy Winehouse, geschilderd door de Emmense kunstschilder/kunstenaar Paul Meijering. De afmeting van het originele schilderij is 90 x 120 cm en is beschikbaar voor de verkoop.
Amy Winehouse was een Britse jazz- en soulzangeres. Ze werd bekend in het Verenigd Koninkrijk met haar album Frank. In de rest van de wereld werd ze bekend met haar album "Back to Black" met daarop de hitsingles "Rehab" en "Back To Black". Ze werkte ook samen met Mark Ronson en dat bezorgde de grote hit "Valerie", wat een cover is van de band The Zutons. Naast haar carrière als zangeres kwam Amy Winehouse ook vaak negatief in het nieuws vanwege haar alcohol- en drugsverslaving. Ze was de eerste Britse ooit die vijf Grammy Awards won. In 2012 heeft Adele dat record verbroken door 6 Grammy Awards te winnen. Amy overleed op 27 jarige leeftijd op 23 juli 2011. Hierdoor wordt Amy Winehouse gezien als één van de leden van Club 27.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken