Amy Winehouse schilderij

Amy Winehouse schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Amy Winehouse schilderij van Paul Meijering thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 66715

Amy Winehouse schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Amy Winehouse schilderij van Paul Meijering

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Realistisch schilderij in acrylverf van Amy Winehouse, geschilderd door de Emmense kunstenaar/kunstschilder Paul Meijering.
Het originele schilderij is 120 x 90 cm en verkocht.

Amy Jade Winehouse (Londen, 14 september 1983 - aldaar, 23 juli 2011[1]) was een Britse jazz- en soulzangeres. Ze werd bekend in het Verenigd Koninkrijk met haar album Frank. In de rest van de wereld werd ze bekend met haar album "Back to Black" met daarop de hitsingles "Rehab" en "Back To Black". Ze werkte samen met onder meer Mark Ronson en dat bezorgde haar de grote hit "Valerie", die een cover is van een lied van de band The Zutons. Winehouse kwam vaak negatief in het nieuws vanwege haar alcohol- en drugsverslaving. Ze was de eerste Britse die vijf Grammy Awards won. In 2012 heeft Adele dat record verbroken door zes Grammy Awards te winnen. Winehouse overleed op 27-jarige leeftijd op 23 juli 2011. Hierdoor wordt Winehouse gezien als één van de leden van Club 27,

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken